Tweakers support Doneereenleerkans.nlTweakers, de grootste website in Nederland over technologie en elektronica, ondersteunt doneereenleerkans.nl! Vanwege de coronacrisis moeten kinderen momenteel vanuit huis leren. En hoewel de scholen op 11 mei weer beginnen, zal een deel van het schoolwerk nog steeds thuis gedaan worden. Daarvoor moeten leerlingen steeds vaker over een laptop, tablet of smartphone beschikken, maar niet iedereen heeft een dergelijk apparaat. Daarom steunt Tweakers stichting IT4Kids, dat oude hardware inzamelt en verspreidt.


Tweakers roept haar community op om oude kasten, bureaulades en verhuisdozen te doorzoeken naar passende producten (laptops, tablets en smartphones) en die beschikbaar te stellen. "Het zou geweldig zijn als wij als community een grote bijdrage kunnen leveren aan dit initiatief", aldus Tweakers.


Voor deze actie heeft Tweakers een topic geopend op het Forum, waar je kunt praten met andere deelnemers en kunt melden, eventueel met foto's, welke hardware je beschikbaar stelt.


Tweakers, bedankt voor jullie support!

29 views0 comments
IT4KIDS
Site links

Donate your used hardware and give children a sustainable sports opportunity.

Newsletter
Contact

Email: info@it4kids.com

Phone number: +31 (0)71-8001532

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Postal address:
Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

Visiting address:

Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

IBAN: NL79INGB0651984971

SWIFT/BIC: INGBNL2A

ANBI 

RSIN: 851564860

CoC (KvK): 55099246

Sign up for the IT4Kids Newsletter. Sign up here.