MBA Story Jordy Kool

Toen mijn dochter met zwemlessen begon, besefte ik dat op veel scholen helemaal geen zwemles meer gegeven wordt. Ik kwam er later achter dat zo’n 400.000 kinderen in Nederland zelfs helemaal niet meer met zwemmen of een sport in aanraking komen, simpelweg omdat de ouders dit niet kunnen betalen. Met IT4Kids gebruiken we de waarde van afgeschreven IT-apparatuur om die kinderen weer te laten sporten.


In dit interview met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) vertel ik mijn verhaal achter de oprichting van IT4Kids. Ik deed aan die universiteit mijn MBA-opleiding, een belangrijke stap in de ontwikkeling van mijn leiderschap. “Ik werd me er daar bewust dat je verantwoordelijkheid als leider gaat verder dan die van je eigen bedrijf.”Voor meer informatie over de MBA -opleiding van RSM, kijk op www.mbaofvalue.com

64 views0 comments
IT4KIDS
Site links

Donate your used hardware and give children a sustainable sports opportunity.

Newsletter
Contact

Email: info@it4kids.com

Phone number: +31 (0)71-8001532

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Postal address:
Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

Visiting address:

Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

IBAN: NL79INGB0651984971

SWIFT/BIC: INGBNL2A

ANBI 

RSIN: 851564860

CoC (KvK): 55099246

Sign up for the IT4Kids Newsletter. Sign up here.