• IT4Kids

Contract met FC Utrecht Maatschappelijk verlengd


Voor de derde keer is de samenwerking tussen IT4Kids en FC Utrecht verlengd. Colette Zee (IT4Kids) en Joost Broerse (FC Utrecht) ondertekenden onlangs het contract in de Galgenwaard.


Colette Zee, directrice IT4Kids, is ontzettend blij met de verlenging van het  partnership.

“Dat we het contract met FC Utrecht gingen verlengen was vanzelfsprekend. De samenwerking van aflopen seizoen is een voorbeeld voor ieder partnership. Naast dat we ontzettend veel kinderen een duurzame sportkans hebben gegeven, spant FC Utrecht zich enorm in om IT4Kids een platform te geven in de rest van de organisatie en relaties. De innovatieve manier van fondsenwerving van IT4Kids werpt ook zijn vruchten af voor FC Utrecht. Wij zijn ontzettend blij met alle initiatieven en kijken uit naar aankomend seizoen”, aldus Colette.


“De missie van IT4Kids, 'ieder kind moet kunnen spelen en sporten', sluit goed aan bij FC Utrecht en daarom zijn we ontzettend blij met de verduurzaming van onze samenwerking”, vertelde Partnership Director Joost Broerse van FC Utrecht. “Ook dit seizoen gaan wij samen impact maken door projecten en initiatieven opzetten voor kinderen die om welke reden dan ook een steuntje in de rug verdienen.”

44 keer bekeken0 reacties
IT4KIDS
Site links

Donate your used hardware and give children a sustainable sports opportunity.

Newsletter

Sign up for the IT4Kids Newsletter. Sign up here.

Contact

Email: info@it4kids.com

Phone number: +31 (0)71-8001532

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Postal address:
Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

Visiting address:

Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

IBAN: NL79INGB0651984971

SWIFT/BIC: INGBNL2A

ANBI 

RSIN: 851564860

CoC (KvK): 55099246