Colette Zee live in de uitzending van AD #NLBlijftThuisZondag 12 april was Colette Zee, directeur IT4Kids, in de live uitzending van AD #NLBlijftThuis. In het interview vertelt ze alles over onze unieke inzamelingsactie van laptops, tablets en telefoons om kinderen een leerkans te geven.


Door de coronacrisis krijgen kinderen thuisonderwijs waar een laptop, tablet of telefoon noodzakelijk voor is. Maar liefst 10% van de Nederlandse huishoudens heeft gaan laptop of desktop beschikbaar. De nood naar devices is echt ontzettend hoog. De kinderen die geen laptop of tablet hebben, omdat er geen financiële mogelijkheden zijn, willen wij helpen door veilige en opgeknapte hardware in bruikleen aan te bieden. Zodat deze kinderen ook mee kunnen doen aan de digitale lesprogramma's. Normaliter richten we ons op hardware van bedrijven, maar voor deze actie roepen wij ieder individu op om thuis te zoeken naar gebruikte items, iedereen kan helpen!


Luister het interview met Colette Zee en hoor alles over deze actie. Wil je ook doneren? Dat kan makkelijk en kosteloos via www.doneereenleerkans.nl72 views0 comments
IT4KIDS
Site links

Donate your used hardware and give children a sustainable sports opportunity.

Newsletter
Contact

Email: info@it4kids.com

Phone number: +31 (0)71-8001532

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Postal address:
Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

Visiting address:

Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

IBAN: NL79INGB0651984971

SWIFT/BIC: INGBNL2A

ANBI 

RSIN: 851564860

CoC (KvK): 55099246

Sign up for the IT4Kids Newsletter. Sign up here.