Clipforce produceert en doneert 2 inspirerende video’s aan IT4Kids
Clipforce Video & Animation uit Amsterdam ondersteunt IT4Kids met de productie van twee wervende videofilms. In de films wordt de prachtige missie van IT4Kids verteld door de ogen van kinderen.


Op de veiling van het IT4Kids gala kan er geboden worden op een professioneel geproduceerde bedrijfsfilm. Voor bedrijven een uitgelezen mogelijkheid om IT4Kids te steunen en uw organisatie optimaal te presenteren.


Clipforce is gespecialiseerd in het snel, voordelig en goed produceren van alle soorten video content. Bij Clipforce werken ambitieuze videomakers die niets liever doen dan goede en mooie content produceren.


Bij Clipforce ondersteunen we verschillende goede doelen. Niets is mooier dan de missie van goede doelen te kunnen verspreiden en te verrijken met video en animatie. Zo kunnen zij nog meer mensen helpen.


De marktbenadering van Clipforce is “zakelijk sportief”. We ondersteunen de missie van IT4Kids dan ook van harte. Elk kind heeft recht op een goede ontwikkeling. Sport is daarin een zeer belangrijk middel.

Website: www.clipforce.nl

19 views0 comments
IT4KIDS
Site links

Donate your used hardware and give children a sustainable sports opportunity.

Newsletter
Contact

Email: info@it4kids.com

Phone number: +31 (0)71-8001532

  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Postal address:
Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

Visiting address:

Javaweg 2 

2202 BA Noordwijk

The Netherlands

IBAN: NL79INGB0651984971

SWIFT/BIC: INGBNL2A

ANBI 

RSIN: 851564860

CoC (KvK): 55099246

Sign up for the IT4Kids Newsletter. Sign up here.